Csillagászati tábor

A BCSE csillagászati tábort szervez 2020 augusztusában!

Szeretnéd közelebbről is megismerni az éjszakai égbolt fantasztikus világát? Netalán már haladó vagy tapasztalt amatőr csillagászként szívesen eltöltenél egy 3 napos hosszú hétvégét más, hozzád hasonló érdeklődésű emberekkel, miközben egész éjszaka távcsövezünk?

Tábor 2020 pénzesgyőr

Kezdő és tapasztalt csillagászat-kedvelőket várunk a Bakonyi Csillagászati Egyesület pénzesgyőri táborába! Itt mindenki megtalálja a helyét! Barátságos légkörben próbálunk majd ki többféle távcsövet, közérthető előadásokat hallgathatunk meg a témához kapcsolódóan, s lehetőség nyílik közös kirándulásra is a közeli természetbe...

A tábort 2020. augusztus 14-16. között rendezzük meg a pénzesgyőri Breuer László oktatóközpontban (Béke u. 57.)!

A részvételi díj, ami tartalmazza a szállást épületen belül és a napi kétszeri étkezést: 13 500 Ft/fő

Hozott sátorban alvás esetén, napi kétszeri étkezéssel: 9600 Ft/fő

A pontos programot, a tábor általános tudnivalóit, a jelentkezés menetét, a 18 éven aluli jelentkezőkre vonatkozó szabályokat és a jelentkezési lapot az alábbi linken érhetitek el:

Jelentkezési lap

Szülői és Egészségügyi nyilatkozatok

Tudnivalók, házirend és jelentkezés menete.

Kedves Érdeklődők!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a nyári csillagászati táborunk jelentkezési és fizetési határidejét kitoljuk 2020. augusztus 1-ig!

Amennyiben a jelen körülményekben addigra sem áll be változás, úgy a jelentkezések mellé befizetett tábori díjat maradéktalanul (100%-ban) visszautaljuk a jelentkezőknek.

Jó egészséget és kitartást kívánunk mindenkinek!

Reméljük, hogy találkozhatunk veletek 2020. augusztus 14-16. között!